TIRA-LI, MARTÍ....!

HOLA, HOLA!!!!
Comence aquest blog convidant-vos a compartir esdeveniments, notícies i varies coses sobre música, teatre, tradicions i cultura amb tot aquell que li interesse.

A través d'este blog podrem accedir a partitures, cançons amb acords de guitarra, enllaços web relacionats,... anuncis de concerts, obres teatrals, exposicions,..i també intercanviar material de guitarra.

Poc a poc, aniré completant-lo fins tenir un espai amb informació adient per a aquells són uns apassionats de les arts i que valoren als artistes de la nostra terra, que són molts.
Sense més preàmbuls, informar-vos que el nom, "Tira-li ,Martí", l'he posat en honor a una gran persona que sempre em deia aquesta frase i la de "Martí , cantamos una cançó".

Per desgràcia aquesta persona ja no està amb nosaltres, i no llegirà mai aquest bloc. Però jo li'l dedique per a ella, perque sé que el seu record és tan gran i tan bonic, que des d'alguna part de l'univers encara puc sentir la seua alegre veu diguent-me : "Tira-li, Martí, cantamos una cançó".