DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

El 15 de desembre de l’any 1972 l’Assemblea de les Nacions Unides va aprovar una resolució per la qual s’establia el dia 5 de juny de cada any com el “Dia Mundial del Medi Ambient” , aquell mateix dia s'aprovà també la creació del “Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient” (PNUMA).

Per tant el 5 de juny va quedar instituït com a Dia Mundial del Medi Ambient per les Nacions Unides amb l'objectiu de donar a conèixer la necessitat de protegir i millorar el medi ambient entre la ciutadania.

Poca gent sembla celebrar i conmemorar aquest dia,i em pregunte: que no és important ? A cas ens creiem que estem fora de tenir cap relació amb aquest dia?

Des d'on estic només puc recordar que si existeix un dia del medi ambien no és precisament per que estigam contents ni orgullosos del seu estat, sino més bé preocupats.

I pense que val la pena preocupar-se.
Perquè? Per moltes raons, una d'elles és què nosaltres també formem part de la natura que ens envolta i hem de cuidar-la per garantir la nostra qualitat de vida, pel futur de la nostra espècie i per que les generacions que vindran puguen gaudir tant com ho fem nosaltres d’ella.

Més informació a:

http://www.un.org/Depts/dhl/spanish/environment

Blog del medi ambient

vida solidaria.com